Lampa fågelbur

Fågellampa till bra pris

Denna sidan försöker vi uppdatera löpande och så ofta vi hittar billiga fågellampor som vi tycker passar in bättre så uppdaterar vi. Det är viktigt att tänka på kvalitén när man köper UV-lampor till fågelburen och inte bara köper den billigaste man hittar på nätet så låt oss göra testerna så kan ni känna er säkra på att ni köper en billig fågellampa med bra kvalité. Tänk också på att du måste ha en hållare till dina UV lampor för fågeln.

Nedan hittar du tre fågellampor som är billiga och håller en hög kvalitét.

Fågellampa 23W UVA & UVB


249 kr

Mått 23W, E27

Frakt: 69 kr

Mer information

Fågellampa 20W UVA & UVB


409 kr

Mått: 20W, E27

Frakt: 69 kr

Mer information

Fågellampa 26W UVA & UVB


439 kr

Mått: 26W, E27

Frakt: 69 kr

Mer information

UV-lampor till fågel

Här kommer mer info om fågellampor

Att använda uttalade fågellampor eller UV-lampor är otroligt viktigt för din fågel. Fåglar behöver vitamin B3 och D3 och detta kan de inte få genom en vanlig lampa. De UV-lampor för fågel som vi listar på denna sidan utger alla ett UV ljus som liknar det UV ljus som kommer från solen

Billiga fågellampor är inte helt enkelt att få tag på då det krävs att de är bra för att din fågel ska trivas som bäst. Uv-ljuset från fågellamporna har många hälsofördelar för din fågel. Som att hjälpa till att reglera det endokrina systemet och matsmältningen. Fågellampan ger fågeln ett mer naturligt beteende eftersom att det ligger i deras natur att vistas utomhus i sydligare breddgrader där de får de viktiga vitaminerna varje dag. Inte ens om man släpper ut sin fågel under hela dagen i Sverige så får den tillräckligt med vitaminer i vårt nordiska klimat.

UV-lampor har även en positiv inverkan på fåglarnas skarpa syn och färgseende då ljuset ger fågeln en naturlig miljö. Vanliga lampor flimrar i fåglarnas ögon vilket givetvis är obehagligt och kan leda till beteendeproblem, hindra detta genom att byta till de fågellampor som vi listar på denna sidan.

En annan sak att tänka på är att hänga upp lampan eller röret 45- 60 cm ovanför fågelns favoritplats i buren. Sätt den också så att det finns möjlighet för fågeln att skugga sig. Ha lampan tänd i cirka 10 timmar under dagen.

De fågellampor vi testar använder sig av fosfor för att återskapa effekten av UV ljus från solljus. Var försiktig med att köpa dåliga UV-lampor till din fågel som inte innehåller just detta, eftersom att det då inte ger de hälsofördelarna som en fågel behöver för att må bra och leva länge i sin fågelbur.

De Fågellampor du hittar ovan är billiga och har de vanligaste måtten på fågellampor som vi testat. De håller hög kvalité och innehåller fosfor som är ytterst viktigt för din fågel. nedanför listar vi andra tillbehör till UV-rören och fågellamporna .

Sammanfattning Information
 • Typ: Lamphållare
 • Mått: Passar Arcadia fågellampor
 • Hos Vetzoo
 • Arcadia Lamphållare med Fäste
 • Pris: 219 kr
 • Frakt: 69 kr
Mer info / Köp!
 • Typ: Lamhållare
 • Passar Arcadia lysrörslampa
 • Hos Vetzoo
 • Lamphållare för lysrörslampa
 • Pris: 429 kr
 • Frakt: 69 kr
Mer info / Köp!
 • Typ: Fågellysrör
 • Mått: 45 – 120 cm
 • Hos Vetzoo
 • Arcadia Fågellysrör
 • Pris: Fr 369 kr
 • Frakt: 69 kr
Mer info / Köp!

Så här kan du köpa din fågellampa ännu billigare

Som ni ser så har vi plockat fram många köpvärda fågellampor med bra kundomdömen och bra pris.

Trycker du vidare på mer information så hittar du inte bara mer detaljer om just denna fågellampa utan även information och alternativ på andra fågellampor i samma kategori. Vill du kolla på andra saker än just lampor så som sittpinnar eller fågelleksaker så finns det också på hemsidorna som du kommer till under mer information.

Vi försöker uppdatera hemsidan så ofta vi kan när återförsäljarna har kampanjer och billiga fågeltillbehör med nedsatt pris eller utförsäljning så håll koll här om du letar men ännu inte riktigt hittat det du söker efter till ett bra pris.

Men hur kan du få det ännu billigare än vad som listas på webbplatsen? Det är nämligen så att de butiker jag har valt att framhäva på denna webbplats använder sig av olika erbjudanden med hjälp av rabattkoder. Du kan hitta rabattkoderna hos olika distributörer av rabattkoder genom en enkel googling men tänkte ge dig några tips på några aktiva rabattkoder du kan använda direkt.

För ovanstående billiga fågellampor eller annat på Vetzoo kan du använda dig av en rabattkod. Den kod du ska ange i kassan är: ooZteV18. Denna kod ger dig ytterligare 5 % rabatt på din beställning.

Du bör även hålla koll på olika erbjudanden som ständigt uppdateras i de olika butikerna, håller man sig uppdaterad finns stora summor att spara när man handlar online.

Se fler billiga fågellampor hos dessa tre leverantörer

Fågeltillbehör fr 19 kr


VetZoo har enligt oss bäst utbud av fågeltillbehör. Vetzoo har dock inte mycket fågelburar förutom några transportburar.

Fraktfritt vid köp över 500 kr

Visa alla fågelburar

Fågelbur från 719 kr


VidaXL säljer i nuläget några olika sorters inneburar, men och en hel del utevoljärer allt till väldigt bra priser.

Gratis frakt

Visa alla fågelburar

Fågelbur från 1 079 kr


Zooplus har helt klart det största utbudet av fågelburar,
alla tänkbara storlekar och prisklasser.

Fraktfritt 100 kr

Visa alla fågelburar