Om oss på Fågelbur.se

Information om webbplatsen och om oss som står bakom

Om Fågelbur.se

Fågelbur.se är en het oberoende jämförelsesajt av fågelburar som skapades då utbudet av hjälpmedel vid köp av fågelbur online va bristfällig.

Tanken med webbplatsen är att hjälpa dig att hitta rätt fågelbur till rätt fågel och till rätt pris och hos rätt butik. Detta gör vi genom att jämföra priser på olika fågelburar hos olika butiker, samt att vi jämför villkoren hos de olika butikerna så som frakt och fakturaavgifter för att totalsumman ska jämföras.

Vi har även samlat all tänkbar information som du kan tänkas behöva vid köp av fågelbur så som vilken storlek som krävs till min fågel, vilken typ av bur ska jag använda, vad bör finnas i buren, både rent estetiskt men även för att följa lagen. Det ställs nämligen en hel del krav på dig som ägare av en fågel att ta hand om den på rätt sätt, och där är fågelburen en primär faktor, det finns nämligen lagar och regler angående storlekar och innehåll som måste tillämpas, lite oberoende av vilken typ av fågel du har.

Vi har som mål att bli Sveriges absolut ledande informationssida när det kommer till fågelburar på nätet, inte bara när du ska köpa din första fågelbur utan även när du söker information om vad som gäller eller ALLT som rör fågelburar.

Saknar du något som du tycker vi ska ta upp på denna webbplats så tveka inte att kontakta mig, kontaktinformationen hittar du både här i sidan och i sidfoten på hela webbplatsen.

Cookies

Fågelbur.se använder Google Analytics för att samla in information om hur webbplatsen används. Inga personuppgifter (så som e-post, namn eller personnummer) samlas in i detta syfte. Detta görs för att förbättra användarupplevelsen för dig som besökare.

Personuppgiftspolicy

Fågelbur.se lagrar inga personuppgifter utöver det som skickas automatiskt via din webbläsare för att göra det möjligt att besöka denna webbpats. Vi tar emot information angående:

  • IP-adress
  • Datum och tid
  • Innehållet i sidförfrågan
  • HTTP status
  • Mängden av data som överförs
  • Webbsida som förfrågan kommer ifrån
  • Din webbläsare
  • Ditt operativsystem
  • Språk och webbläsarens mjukvaruversion

Fågelbur.se sammarbetar dessutom med affiliatenätverkt Adtraction, TradeDoubler och Adrecord, detta innebär att när du klickar dig vidare från vår webbplats till en av butikerna så kommer detta klick att spåras hos affiliatenätverket. Detta för att vi ska kunna få den ersättning som vi förtjänar för att marknadsföra deras produkter.

Kontakta oss